Ingefära shot med citron och honung

 

De flesta av oss vill gå ner i vikt

Hemgjorda drinkar är en väg att assistera dig vad gäller att gå ner i vikt på ett säkert sätt.

Hej vänner,

I dagens video så kommer jag att visa er ett recept på en naturlig drink, så låt oss se hur du kan göra den här drinken.

Låt mig först nämna lite om hälsofördelarna med tre av de centrala ingredienserna, som vi kommer att använda oss av i detox-drinken. Först kommer vi att använda oss av citron. Citron visar sig ha väldigt bra effekter vad gäller vikten. Den hjälper bland annat till att rensa kroppen på gifter och den boostar också ditt ….

Vi kommer också att använda oss av honung. Vi vet alla att honung har flera hälsofördelar och det hjälper även till att dra ner på extra fetter i kroppen och den bidrar också till att du kan gå ner i vikt snabbare.

Den viktigaste ingrediensen är ingefära. Ingefära har flera medicinska fördelar. Ingefär hjäper bland annat till med fettförbränningen och snabbar därmed på viktminskningen.

Nu ska ni få se hur ni använder alla de här tre ingredienserna, för att göra denna fantastiska drink för att på ett snabbare sätt förbränna fett.

För att förbereda denna detoxdrink, så behöver ni tre teskedar citronjuice, lika mycket av honungen och två teskedar färsk ingefärajuice och ett glas vatten.

Blanda alltihop i ett glas med vatten och se till att det blir välblandat. Du behöver två glas av det här varje dag för att uppnå bästa tänkbara resultat.

Det här är en drink som hjälper dig att gå ner i vikt på ett naturligt sätt.