PRESSRUM

Compact-living.com presenterar Stairway to Space.
Trappan som är både bokhylla och ljuskälla

Stockholm 9 oktober, 2018. Under Hem, Villa bostadsrätt mässan, som pågår 11 – 14 oktober, så ställer Compact-living.com ut Stairway to Space.

Lösningen för trångbodda med höga krav på estetik och funktionalitet.

Stairway to Space är i grunden en trappa för åtkomst till loft eller en loftsäng men också en bokhylla. Metallkonstruktionens kvadratiska utformning möjliggör nämligen förvaring under trappstegen. Trappan som är en bokhylla kan även användas som ljuskälla tack vare integrerade spotlights genom hela konstruktionen. All kabeldragning är givetvis dold.

Stairway to Space kan tillverkas i praktiskt taget vilket format som helst beroende på hemmets förutsättningar. Den kan även pulverlackas i önskad färg.

– Det är en minst sagt flexibel möbel som kan anpassas utifrån varje hems förutsättningar. Fylld med böcker eller lådor kan man knappt tro att det är en trappa också, säger Robert Svedberg.

Besök Compact-living.com på Hem,Villa och bostadsrätt mässan i monter A 21:41 och upplev Stairway to Space på plats.

Mer information och bilder:

Högupplösta bilder finns att ladda ner från: www.compact-living.com/press

Mer information och frågor: Robert Svedberg, robban@compact-living.com
Compact-living.com AB, Johan enbergsväg 2, 17161 Solna, telefon: 0709-820181.

 

Om Compact-living.com

Compact-living.com som består av Robert Svedberg är idag ledande inom handbyggda loftsängar och loft i metall. På grund av den höga order ingången så finns det nu en 23 årig duktig svetsare anställd som heter Mattias.

Robert har en 30 årig bakgrund som svetsare och loftsängsbyggare, men specialiserar sig på konstruktioner som kombinerar estetik och utrymmessparande idéer. Varje lösning tas fram individuellt utifrån respektive hems behov och förutsättningar.

I SVD,lördag den 20-10-2012

COMPACT-LIVING.COM presenterar kvadratsmart sovloft

Stockholm 27 augusti, 2012. Under Hem och Villamässan, som pågår 11 – 14 oktober, så ställer Compact-living.com ut sovloftet som förvandlar det trånga hemmet till ett rymligare och mer kvadratsmart boende. Sovloftet handbyggs i Solna och har en metallkonstruktion som endast är sex centimeter hög. Den är unik i sitt slag.

Att inreda kvadratsmart är angeläget för de flesta eftersom nästan ingen anser sig bo för stort. I takt med ökade priser på bostäder och hårdare krav från bankerna blir behovet att utnyttja det befintliga boendets potential allt större.

– Folk bor större än de tror, med ett sovloft förbyts trångt mot rymligt utan att man behöver köpa nytt boende, säger Robert Svedberg.

Efter att ha utvecklat konstruktion, material och design i flera år tillverkar compact-living.com idag loft som skapar ytor du inte trodde fanns. Sovloft passar givetvis alla hem, men gör allra störst skillnad hos de som bor på få kvadrat.

Bor du trångt? Besök Compact-living.com på Hem och Villamässan i monter A02:01. I samband med Hem och Villamässan, så inleds tävlingen ”Sveriges mest trångbodda hem”, där förstapriset är ett rymligare boende i form av detta sovloft. Du kan även tävla på Facebook.

Mer information och bilder
Mer information och frågor: Robert Svedberg, robban@compact-living.com, Compact-living.com AB, Johan Enbergsväg 2, 171 61 Solna, telefon: 0709-820181.

Om Compact-living.com
Compact-living.com som består av Robert Svedberg är idag ledande inom handbyggda loftsängar och loft i metall. Robert har en bakgrund som svetsare och loftsängsbyggare, men specialiserar sig på konstruktioner som kombinerar estetik och utrymmessparande idéer. Varje lösning tas fram individuellt utifrån respektive hems behov och förutsättningar. Läs mer på: https://www.compact-living.com/